Bestellen & Betalen

Kent heeft geen winkel, ophalen bestelling is mogelijk, bel/mail even.

Kent heeft ook geen internetwinkel met volautomatische winkelwagentjes, Ideal betalingen en dergelijke . U krijgt gewoon handmatige besvetigingen en ik bedank u persoonlijk voor het feit dat u spulletjes bij mij koopt.  Maak een bestellijst en stuur hem naar mij toe, via e-mail of post .Als u hem e-mailt, zorg dan dat de bestelling in de body van het bericht staat, stuur geen attachements. Maak tegelijkertijd het verschuldigde bedrag over. Eerst checken of e.e.a nog voorradig is kan slim zijn.  

 

U ontvangt uw bestelling enkele dagen nadat ik uw gulle gaven heb ontvangen. Volgende dag levering lukt mij echt niet…

 

Verzendkosten:

Brievenbuspost:                   3,85

Pakketpost tot 10 kg:           7,50

Aangetekend tot 10 kg:       8,95

Europa tot 2 kilo Track & Trace 13,50

 

Geen minimum bestelbedrag, uw totaalbedrag kan echter hoog uitvallen als het niet als brievenbuspost verstuurd kan worden !

 

 

Helaas moet ik voor zendingen naar het buitenland  de daarvoor geldende posttarieven hanteren. Alle prijzen zijn incl. BTW en zijn onder voorbehoud van drukfouten, gewijzigde inkoopcondities en overheidsmaatregelen. Alles leverbaar zolang de voorraad strekt. Alle prijzen uit voorgaande edities van de Kent Gazette zijn hiermee vervallen. Alle toepassingen van onderdelen en bouwpakketten gebruikt u op eigen verantwoording.

 

Kent Electronics, Molendijk 37, 4542 BK Hoek Tel. 0115-448055 (meeste werkdagen tussen 17.00 en 20.00 uur)

 

IBAN: NL40INGB0685461149

BIC: INGBNL2A

E-Mail:

 

email.jpg

www.kent-electronics.nl